Nitrox Basis
 
   Welkom

2002
2003
2004
2005
2007
2008
2009
2010
2011
Virtueel
De boot
De winkel
CMAS/NOB
TDI
DAN
Oceanexplorers
Wat is nieuw
2012
Evenementen
2013
2014
2015
Nitrox
Adriatic
Clubhuis
GB & IRE
Middelandse Zee (West)
Opleidingen

Noordzee

Fotoboek
Noorwegen
Plan een duik
NormandiŽ&Bretagne
Oostzee
Bibliotheek
Materialen
Portugal
Deze website
 

cursisten a.u.b. inloggen om hier het cursusmateriaal te vinden
De basis nitroxopleiding is een leuke en leerzame opleiding die goed aansluit op de 1*-duikeropleiding. Er wordt geleerd hoe er met nitroxmengsels EAN32 en EAN36 wordt gedoken. De cursist leert de mogelijkheden en beperkingen van het duiken met nitrox. Na de opleiding is de cursist in staat om binnen de nultijden veilig te duiken met nitrox in Nederland en in het buitenland. Wie de mogelijkheden wil uitbreiden of door deze basisopleiding is geprikkeld voor technisch duiken kan de opleiding gevorderd nitroxduiken volgen.

Leerdoelen
De cursist leert de kennis en vaardigheden aan om met de standaardmengsels EAN32 en EAN36 veilig en adequaat nultijdduiken te kunnen maken. Hij heeft kennis van de belangrijkste materialen, die bij het duiken met EANx worden gebruikt en van de aanvullende medische aspecten die een rol spelen bij het duiken met EANx.

Ingangsniveau
*-duikbrevet                                   

Globaal cursusprogramma
Theoretische instructie
Circa 4 uur

Praktische instructie

Twee duiken op één dag waarvoor een correct duikplan moet worden voorgelegd en die daarna volgens dit duikplan moeten worden uitgevoerd

Bevoegd instructeur
Deze specialisatie mag gegeven worden door een 2*-Instructeur, instructeur-trainer, docent of 3*-Instructeur die zelf de specialisatie gevolgd heeft én de aanvullende nitroxinstructeursopleiding heeft gevolgd.

 Mail i.g.v. belangstelling voor een opleiding

copyright oceanexplorers 2005